***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Дунчев : По-важна е борбата с корупцията, отколкото кабинет на ГЕРБ. Къде е Владимир Путин?


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 7 октомври   

 

Позицията на Политическа партия дава отговор на упованията на нашите гласоподаватели. Трябва да бъдем кардинални и нашата съществена цел би трябвало да бъде битката против корупцията, акцентира Дунчев и добави, че корупционните модели в ГЕРБ не е най-големият проблем, тъй като го има във всички партии.

" Трябва да се преборим с корупцията, в случай че нея я няма и цените ще се възстановяват, ще има пари за пенсии и всичко ще се оправи ", счита още той.

***

„ Българските гласоподаватели бяха изправени пред доста явен избор – от една страна ръководство, което съумяха да видят последните 8 месеца, и връщането на ръководството на ГЕРБ и Борисов.

Изборът бе изработен. Сега мандатоносителят има правото да образува кабинет. Най-важното за България в този миг е да има устойчиво ръководство. Ето за какво ние няма да пречим на образуването на държавно управление “.

***

Посолството на Съединени американски щати на драго сърце оповестява, че Конгресът на Съединени американски щати утвърди близо 40 милиона $ в допълнение задгранично военно финансиране за България. Това финансиране е предопределено за поддръжка на модернизацията на българските въоръжени сили, за усилване на груповите отбранителни старания на НАТО в района и за надграждане на качествата и оперативната съгласуемост на България за въздържане и отбрана против нарасналите опасности за Алианса в този сериозен район.

***

„ Газпром “ е пред банкрут, съгласно енергийният специалист Иван Хиновски, тъй като изнася огромни количества газ към Китай на доста ниски цени.

***

" Най-малко трима съветски жители са умряли във военни окръжия, където са се явили след приемане на повиквателни заповеди ".

Според омбудсмана на Свердловска област (в централната част на страната) Татяна Мерзлякова единият от тях е умрял в резултат на епилептичен пристъп, получен след корист с алкохол. " Другият свикан е получил сърдечен удар. Причините са гибелта на третия мъж са в развой на изясняване ", сподели още тя.

***

***

" Къде е Владимир Путин? "

" Нашият президент е паралелно с армията, а къде е вашият? ", попита риторично Резников.

Ръководителят на силовото ведомство в Киев се обърна към съветските бойци и офицери в деня, когато президентът на Русия навършва 70 години.

" Путин ви изпрати на вярна гибел, до момента в който самият той се крие в бункер. Той се опасява вие да не прогледате и да не насочите гнева си против него ", добави Резников.

" Президентът на Украйна Володимир Зеленски посещава фронтовата линия. Аз персонално връчвам награди и оръжие на нашите бойци. Това за мен е голяма чест ", добави  министърът на защитата.

***

Султанът напълно се е поболял

Плаши с война, упреква Швеция в тероризъм...

***

Правозащитници от Беларус, Русия и Украйна получиха тазгодишната Нобелова премия за мир.

С влиятелния приз бяха отличени беларусът Алес Беляцки, някогашен политически пандизчия и ръководител на центъра " Вясна " ( " Пролет " ), съветската организация " Мемориал ", оповестена от управляващите в Москва за задграничен сътрудник, и украинският Център за цивилен свободи.

През предходната година Нобелът за мир бе връчен на съветския публицист Дмитрий Муратов и колежката му от Филипините Мария Реса.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР